TENTANG KAMI  1.    GURUSENI dibangunkan dengan tujuan  memberi  pengetahuan dan kemahiran  melalui kursus dan maklumat   seni reka dan seni visual untuk pelajar-pelajar sekolah dan masyarakat umum di Malaysia . Melalui GURUSENI masyarakat boleh belajar dan mendapatkan  pengetahuan yang berguna berkaitan dengan seni,
  2.    GURUSENI menawarkan pelbagai  kursus yang berfokuskan pelajar dan masyarakat umum untuk tujuan peningkatan kemahiran dan pengayaan diri. Bagi mencapai hasrat itu GURUSENI membangunkan  BIMBINGAN KELAS SENI SECARA INTERNET untuk dimanfaatkan oleh semua masyarakat. 
  3.  GURUSENI yakin  melalui bimbingan SENI secara INTERNET semua orang boleh belajar seni dengan cara yang berkesan dan mudah.

MENTOR GURUSENI

GURUSENI  dibangunkan  oleh  Abdul Razak Abdul Rahim yang berpengalaman dalam pendidikan seni halus, seni visual, rekaan grafik dan penerbitan buku lebih daripada 30 tahun. Berpendidikan  Master   Pengurusan daripada Universiti Putra Malaysia ,  B.A.Hons.Fine Arts, daripada Universiti Sains Malaysia, Selain daripada itu memiliki sijil Art Teachers Specialist, Sijil Perguruan  dalam Art  Education, daripada MPSI/UPSI. Dalam bidang pengurusan organisasi dan penerbitan beliau memiliki  RMIT Universiti Certificate, Melbourne, Australia, Selain Publishing and Printing Certificate daripada,Universiti Malaya.

Mentor ini juga mempunyai kepakaran latihan dalam bidang Pengurusan Organisasi dan Pengurusan Pendidikan, Pengurusan Penerbitan, Reka bentuk dan Percetakan Buku. Selain daripada itu beliau juga memberi  khidmat konsultasi berkaitan dengan  Rekabentuk Grafik, Imej Korporat, Seni Visual dan Pengurusan Organisasi. 

Pertanyaan  berkaitan ceramah, latihan, bengkel berkaitan seni, penerbitan dan pengurusan boleh dibuat melalui e-mel atau telefon seperti alamat di bawah.


Tel: 018-2131067
e-mel: guruseni57@gmail.com